Rezervari: 031-437-87-87
Hotel West Plaza Bucuresti

 

Hotel West Plaza Bucuresti

O experienta extraordinara

West Plaza Hotel s-a deschis in noiembrie 2011 si a venit pe piata hoteliera din Bucuresti cu un nou standard de calitate si excelenta prin serviciile oferite oaspetilor sai. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, ne propunem sa satisfacem cerintele celor mai pretentiosi oaspeti la un nivel cat mai inalt, urmarind sa atingem apogeul ospitalitatii si al confortului.
Ulterior deschiderii WEST PLAZA HOTEL, cu pasi marunti dar siguri, dorind sa oferim un complex de produse si servicii, am infiintat WEST PLAZA CENTER.
In ianuarie 2013 s-au alaturat hotelului, doua sali de evenimente si conferinte, PLAZA BALLROOM, creat pentru a gazdui si organiza conferinte si evenimente exceptionale, la standarde inalte, destinate atat partenerilor corporate cat si celor care sarbatoresc in familie un moment special, cum ar fi nunti, botezuri, aniversari, petreceri.
In aprilie 2013, se deschide  TRATTORIA VIVALDI,  restaurant cu specific italian- mediteraneean, ce ofera preparate culinare delicioase intr-o ambianta eleganta si intima cu muzica italiana ascultata in surdina. Special pentru oaspetii hotelului veniti din strainatate oferim si o varietate de preparate traditionale romanesti de cea mai buna calitate. Pizza preparata la TRATTORIA VIVALDI, la cuptor de lemne este renumita si recunoscuta ca a fi originar italiana, aceasta putand fi servita in restaurant, dar si livrata la domiciliu sau sedii de firme.
Dorind sa venim in intampinarea unei categorii speciale de clienti, copiii, si in special pentru a-i face bucurosi si fericiti, in octombrie 2013, am inaugurat WEST PLAZA KIDS LAND, locul de joaca pentru copii din cadrul WEST PLAZA CENTER. Aici organizam petreceri tematice, aniversari pentru copiii de la 3 ani la 9 ani, copiii beneficiind de numeroase jucarii, animatori, face painting, baloane, torturi deosebite, muzica, personal pentru supraveghere si multe alte surprize.

Ca si pozitie, beneficiem de o situare privilegiata, West Plaza Hotel aflandu-se in partea de Vest a Bucurestiului, intre cele doua mari mall-uri Plaza Romania si AFI Cotroceni, langa parcul de distractii – Terra Park, dar si foarte aproape de centru.

oferta-->
  • ">