Rezervari: 031-437-87-87
Hotel West Plaza Bucuresti

 
INFORMATII UTILE
Dragi oaspeti,

Pentru a va putea oferi o experienta de neuitat in hotelul West Plaza, atat din punct de vedere al cazarii, al produselor si serviciilor oferinte de restaurant precum si al celorlalte servicii, am stabilit o serie de reguli pe care va rugam, in mod respectuos, sa le aveti in vedere pe perioada sejurului dumneavoastra in hotelul nostru.

Sosirea / plecarea si procedura de rezervare

Orice rezervare se va face in scris pe adresa de e-mail: reservations@hotelwestplaza.ro,  prin fax la numarul:0378.10.78.93, sau direct prin sistemul de rezervari disponibil pe site si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: numele complet al oaspetilor, numarul de camere solicitate, serviciile dorite, durata sejurului, ora sosirii .

Garantarea rezervarii:

Daca rezervarea Dvs. nu este garantata, va vom pastra camera pana la ora 16:00 a zile de sosire.
Pentru garantarea rezervarii, in vederea pastrarii camerei pentru o sosire tarzie, dupa ora 16:00, va rugam sa ne transmiteti numarul cartii de credit cu care doriti sa garantati rezervarea sau sa ne contactati in vederea achitarii in avans a primei nopti de cazare.
Dacă este vorba de o rezervare de cinci camere, sau mai multe se considera grup si se va solicita plata unui avans de 50% din valoarea totala a comenzii, dar nu mai putin de contravaloarea primei nopti de cazare. Primirea camerei se poate face începând cu ora 14.00. Eliberarea camerei se va face înainte de ora 12.00.
Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele la receptie pentru un interval de maximum 6 ore fara costuri suplimentare.
In cazul in care oaspetii elibereaza camera dupa ora 12:00, acestia vor achita o taxa suplimentara de utilizare a camerei in functie de ora pana la care se doreste camera si de disponibilitatea hotelului pentru un late check out. Va rugam sa solicitati informatii suplimentare la receptie.

Politica de copii
Nu există costuri suplimentare pentru copiii sub 7 ani care stau in camera părinţilor fara pat suplimentar. In cazul in care se solicita un pat suplimentar pentru acesta se vor plati suplimentar 10 Euro.
Pentru copii intre 7 si 12 ani in camera cu parintii fara pat suplimentar se plateste 50% din valoarea micului dejun iar in cazul in care se solicita pat suplimentar se va achita un supliment de camera tripla adica inca 10 Euro.

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare se va face numai în scris.
Nu se vor aplica penalizări dacă se va face anularea rezervării se va face pana in ora 12:00 a zilei precedente sosirii.
Dacă este vorba de o rezervare de cinci camere, sau mai multe se considera grup atunci anularea acesteia se va face cu cel puţin sapte zile înainte (pana in ora 18:00).
Pentru anulari de grupurilor se vor aplica urmatoarele penalizari: intre 3 si 7 zile – 50% din valoarea serviciilor anulate si 100% din valoarea serviciilor anulate intre 0 si 3 zile.
În cazul în care nu sosiţi la data menţionată,iar rezervarea nu a fost anulata se vor percepe penalizari.

Politica fumatului in camere

Dorim sa va aducem la cunostinta ca in camerele de hotel nu se fumeaza, in caz contrar vom fi nevoiti sa aplicam o taxa de 50 Euro/ noapte, pentru a putea acoperi costurile de curatare speciala a camerei. Pentru fumatori putem oferi camere cu balcon, in limita disponibilitatii acestor camere.

Oaspeti suplimentari si musafiri

Vizitele in camera Dvs. pot fi primite in timpul zilei, in intervalul orar 08:00 - 20:00, in limita a 2 ore, fara a se adauga costuri suplimentare. Daca o vizita in acest interval va depasi 2 ore, se va taxa cu 10 Euro. Vizitele dupa ora 20:00 se vor taxa cu 10 Euro, indiferent de durata lor. Vizitatorii sunt rugati sa se inregistreze la receptie.